תעודות הכשר שנתיות (הסכומים הנקובים בש"ח) | |
סוג השרות | אגרה |
בתי אוכל-
מזנון, מסעדה, בית קפה, בר אקטיבי וכל מקום אוכל שכושר הקליטה בו: עד 20 איש 21 עד 50 איש 51 איש ומעלה |
609 875 1596 |
בתי מלון, בתי הארחה, בתי הבראה וצימרים
עד 70 חדרים 71 עד 130 חדרים 131 עד 250 חדרים 251 חדרים ומעלה |
3839 7244 10232 13,982 |
אכסניות נוער ובתי ספר שדה | 2669 |
אולמות אירועים
כושר קליטה: עד 450 איש 451 עד 1,000 איש 1,001 איש ומעלה |
3230 4850 5655 |
מפעלים ובתי חרושת למזון ומשקאות (כולל מאפיות, מגדניות ומפעלים להכנת אוכל מוכן (קייטרינג)
מעסיקים עד 10 עובדים 11 עד 20 עובדים 21 עד 30 עובדים 31 עובדים ומעלה |
1612 3230 5732 10232 |
מוסד הכולל מטבח שנוכח בו משגיח קבוע (ואשר אינו נכלל בקטגוריה אחרת בתוספת זו) | 2669 |
מוסד הכולל מטבח שלא נוכח בו משגיח קבוע(מטבח קצה) (ואשר אינו נכלל בקטגוריה אחרת בתוספת זו) | 1596 |
מפעלים לייצור טליתות ושופרות
מעסיקים- עד 10 עובדים 11 עד 20 עובדים 21 עד 30 עובדים 31 עובדים ומעלה |
1612 3230 5732 10232 |
חנויות לתשמישי קדושה (ספרי תורה, מגילות, תפילין ומזוזות)
מעסיקים- עד 2 עובדים 3 עובדים ומעלה |
589 1236 |
יקבים
מעסיקים- עד 5 עובדים 6 עד 10 עובדים 11 עובדים ומעלה |
1,557 5,537 10,295 |
חנויות מזון, פירות, ירקות, בשר ודגים
חנויות או מחסן שאינם סיטונאיים חנות סיטונית או מחסן סיטוני |
1612 5732 |
משחטות
משחטות ששטחן- עד 500 מ"ר 501 עד 1,000 מ"ר 1,001 מ"ר ומעלה |
4028 7601 11075 |
מרכולים
מרכולים ששטחם- עד 250 מ"ר 251 עד 500 מ"ר 501עד 1,000 מ"ר 1,001 מ"ר ומעלה |
2128 4028 7601 11049 |
מטעים וכרמים (ערלה, כלאיים, נטע רבעי)
שטח- עד 20 דונמים למעלה מ-20 דונמים עד 50 דונמים למעלה מ-50 דונמים עד 100 דונמים למעלה מ-100 דונמים |
319 958 1413 1883 |
בתי אריזה לפירות
מעסיקים- עד 10 עובדים 11 עד 30 עובדים 31 עובדים ומעלה |
1702 3192 5321 |
אגרה בעד פתיחת תיק לקבלת תעודת הכשר שנתית (אם
לא הונפקה תעודת הכשר) |
205 |
תעודות הכשר לפסח
(א) תעודת הכשר לתקופת הפסח בעד כל אחד מבתי העסק |
271 |
רפתות ודירים
משק שיתופי משק משפחתי |
2022
205 |
מרכזי מזון ומכוני תערובת
עד 3,000 טונות לחודש 3,001 עד 8,000 טונות לחודש 8,001 טונות ומעלה לחודש |
2022
5290 10543 |
משגיח
שירותי משגיח המועסק על ידי מועצה דתית, לשעה |
44 |